Tűzről pattant malac és csirke Nyomtat

Malacsütés keményfa parázson 

Vállalkozásunk fő tevénysége, a vendégek szíves látása. Saját építésű kemencénkben keményfa parázson sütjük mind a malacot, mind a csirkét, oldalast, bőrös császárt, csülköt.

A tűzrőlpattantak mellé különféle köreteket (hagymás törtburgonya, tepsis krumpli), savanyúságokat kínálunk.

 Vállaljuk, hogy levesszük válláról a gondot! Legyen az 

  • baráti összejövetel
  • családi összejövetel,
  • pinceszer
  • esküvő
  • sportrendezvény 
 

 Ételeinket a rendezvény helyszínén készítjük el.

Ehhez rendelkezésünkre áll 

  • két 4 nyársas kemence keményfa tűzeléssel (8 malac, vagy 60-70 csirke)
  • 90 literes bográcsok
  • tálaló asztalok
  • egyéb előkészítő eszközök
 

Ha házigazdaként élvezni szeretné a rendezvényt, összejövetelt, hívjon bátran, vagy küldjön egy üzenetet itt!